WooCommerce integratie

Om een koppeling tussen Optiply en WooCommerce gebruiken wij de WooCommerce REST API.

Optiply heeft een standaardkopppeling op WooCommerce. Neem voor het opzetten van deze koppeling eerst deze stappen.

1. API Informatie

Stuur ons in ieder geval de volgende gegevens:

De gebruiker van de API waartoe deze gegevens behoren moet “administrator permissions” op de API hebben.

2. Inkooporders

Het is mogelijk om in Optiply de (gedeeltelijke) ontvangst van inkooporders te registreren. We kunnen de voorraad in WooCommerce aanpassen, wanneer je deze ontvangsten registreert. Laat ons weten of je hiervan gebruik wilt maken, en wij stellen het voor je in.

3. Leveranciers

Wij kunnen geen leveranciersgegevens uit WooCommerce halen. Stuur ons een lijst met leveranciers door. Wij zetten deze voor je in het systeem.

4. Product-leveranciers Informatie

Vervolgens moeten we weten welke inkoopproducten gekoppeld zijn aan welke leveranciers. Dit kan je via de frontend invoeren, via de API, of je kunt ons een lijst doorgeven.

Lees hier verder:
- WooCommerce synchronisatie
- Start met Optiply