Picqer Fulfilment intergratie

Om Optiply aan Picqer Fulfilment te koppelen moeten er een paar stappen doorlopen worden.

Om de kopppeling Picqer Fulfilment // Optiply te kunnen gebruiken, moeten de volgende stappen worden genomen:

1. Vraag de API Key, de Picqer login URL en het Warehouse ID aan bij de fulfilment partij.
  2. Registreer hier de Picqer // Optiply koppeling.

LET OP: Picqer fulfilment heeft geen leveranciers, laat ons deze weten.

3.  Log in op Optiply en vul de leverancier gegevens in. Deze gegevens hebben wij nodig om            de eerste berekening te starten.
   4.  Laat ons weten of u e-mails van Optiply naar leveranciers wilt sturen, dan kunnen wij de              instellingen hierop aanpassen.

Tot slot is het belangrijk dat de gegevens in Picqer up to date zijn.
Zorg ervoor dat:

• Producten een leverancier hebben.
  • Producten een inkoop- en verkoopprijs hebben.
  • Voorraadniveaus juist zijn.
  • Inkooporders die nog uitgeleverd moeten worden geregistreerd zijn.
  • "Bestellen in veelvoud van" per product correct is ingesteld.
  • De "Minimale bestelhoeveelheid" per product is juist ingesteld.
  • De koppeling is nu ingesteld en u kunt gaan inkopen via Optiply.

Magazijn ID

Het warehouse ID kunt u vinden op de Warehouses pagina in Picqer Fullfilment bij de URL. In dit voorbeeld is de ID 2820.

Lees verder: