Bulk Imports

Om informatie aan Optiply toe te voegen kun je gebruik maken van bulk imports doormiddel van een CSV-file.

Product en/of leveranciers informatie kan je via meerdere manieren toevoegen aan ons systeem. Hierbij gaat de voorkeur uit via de frontend en/of de API. Mocht je hier geen gebruik van kunnen of willen maken, dan is het ook mogelijk om een lijst met informatie naar ons toe te sturen.

De informatie moet in een vast format aangeleverd worden. Het bestand moet een CSV-bestand zijn, gescheiden door komma's. Stuur het bestand naar support@optiply.nl en we verwerken de lijst voor je binnen 48 uur.

Hieronder vind je welke informatie je ons kunt toesturen en welk format deze informatie moet hebben: