API Integratie

Optiply heeft een publieke API die de mogelijkheid biedt om Optiply te integreren met jouw persoonlijke omgeving.

De publieke API van Optiply biedt gebruikers de mogelijkheid om de tool te integreren met hun eigen bronsysteem. Deze API kan worden gebruikt voor het lezen, creëren en updaten van bronnen.

Voor de technische informatie omtrent de API verwijzen we je naar deze pagina. Hier vind je de technische documentatie omtrent de API.

Voor meer informatie over de vereisten van de integratie, do's en don'ts, en een gebruiksaanwijzing voor het opzetten van de integratie verwijzen we je naar deze pagina

Mochten er verder nog vragen zijn omtrent de API en integratie, kun je altijd contact opnemen met support@optiply.nl.